♔counting days :-(♔
Dec 28, 2013 | 5:50 AM | 0 love drops
assalamualaikum..
haha,da lme xupdate..last update 15 hribulan,da lme gak tu..
okla,just nk cter2 je kt blog ni da xde spe nk aq luahkan so aq luahkn kt blog ni..
lagi bpe hari je nk pg PLKN , huhu..2 yg counting days tu..tnggal 7 hri je lagi !!!
haaaaaa !!! hmm -.- nk mnjerit tkut kcau ktenteraman org plak..
redha jela yg mmpu..tp part yg sdihnye..
nk dkt deadline ni plakla org tu bwt prangai mcm xnk contact aq..
pdhal lps ni aq xcontact dye da sbb aq xde mse nk bwt bnde2 tu..
aq bzy nk brkhidmat utk negara ! adoi , xphamla..
xpela,redhala lg..dye bzy dgn org istimewa la tu..
aq ni kwan je xlbih pon utk dye.. 
lgpon,aq dlm mood mrajok ni..nk tgok dye pjuk aq tak wlaupon aq ni kwan je,haha..
sob sob sob :-( sdih plak mlm2 ni..
da2 !! xnk sdih2,nk share byk cter hrini..
hrini utk dinner aq mkn udang galah msak sos dgn paru sambal !
huhu ! sdap gler smpai mnjilat pnggan , haha.. propa je lbih :-P
tp selera xbrape sgt sbb dmam plus plak selesema dgn skit tekak..
da mkn ubat da td lps tu aq ttdo ! haha..xpnah sengantok mcm tu wkt ptg..
haha,puas da tdo..mlm ni boleh lyan running man ^^ 
nk tgok kwang soo ! yeay ! haha..
tp klau ulang aq tdola..lg bgus,haha..org dmam mmrlukan rehat yg ckup ^^ kan ?
hmm,mcm pnjg je ape yg aq tulis ni..
smpai ni jela kot,aq nk brhnti..
nk mkn ubat,haha..okla,adios amigos !
assalamualaikum..

#inplknmood 

Hearts, daughter of kamarul bahrin

♥ Past